Je moet zaaien om te oogsten

Tweederde van je veevoeding bestaat uit ruwvoer. Voor een gezonde veestapel en een hoge melkproductie. Goede grondstoffen en teeltproducten zijn noodzakelijk. Daarom wil je kwaliteit. Mulders Oudenbosch levert en adviseert. Alles voor een succesvolle teelt.

natuur verkleind 1 .png
Conserveren

Conserveren kun je leren. Maar jij als boer weet er natuurlijk al alles van. Wij helpen je graag verder met onze zorgvuldig samengestelde conserveringsmiddelen. Om processen te versnellen, broei te remmen of allebei. En ook voor enzymen. Zodat droge stof beter kan worden opgenomen door de koe. Dat is wel zo lekker voor de vertering.

natuur verkleind 5 aangepast.png
Bemesten

Een succesvolle teelt valt of staat met de juiste (verdeling) meststoffen. Met de meststoffen en het advies van Mulders Oudenbosch geef jij de plant waar hij om vraagt. Zo haal je het maximale uit je ruwvoerteelt. En daar wordt niet alleen jij, maar vooral je vee erg blij van!

Artboard – 1.png
Inkuilen

Ook voor het afdekken van je gras- en maïskuil kun je bij ons terecht. We helpen je om ‘m te beschermen tegen vocht, wind en (knaag)dieren. Met landbouwfolie en kuilkleden van hoge kwaliteit. Zodat jouw vee het hele seizoen kan genieten van je teelt.

Vol kracht en overtuiging

icon-1929.svg

Sinds 1929

icon-mengvoer-op-maat.svg

Mengvoer op maat

icon-goudeerlijk-advies.svg

Goudeerlijk advies

icon-brengt-boeren-samen.svg

Brengt boeren samen

icon-eigen-bulktransport.svg

Eigen bulktransport

581-716 Rene.png

Rene Mulders

Teeltspecialist Agro

erwin.jpg

Erwin Voeten

Teeltspecialist Agro