BRN3C2AF462222F_007377 (1).jpg

Sinds 1929

Vertrouwen op je ‘boerenverstand’. Niet voor niets een bekende uitspraak. Maar wanneer je twijfelt, helpen wij jou graag verder. We zijn kritisch wanneer het nodig is, goudeerlijk en ‘to the point’. Want ons doel is hetzelfde als die van jou: een blije boer met gezonde dieren. Dat is waar we het iedere dag voor doen.

Voer op maat

Bij Mulders Oudenbosch stellen we zelf onze voeders samen. Recepten zijn tot in detail uitgebalanceerd op basis van wat jouw vee nodig heeft. Ons voer is opgebouwd uit eerlijke en zuivere grondstoffen. Deze samenstellingen zijn constant en transparant. Dit betekent: iedere levering hetzelfde voer. Wat goed is, is goed en jij weet precies wat je jouw vee dagelijks voorschotelt.

Detail product - verkleind 3.jpg
Natuur - verkleind 2.jpg

Boerenverstand

Vertrouwen op je ‘boerenverstand’. Niet voor niets een bekende uitspraak. Maar wanneer je twijfelt, helpen wij jou verder. We zijn kritisch, eerlijk en recht door zee. Want ons doel is hetzelfde als dat van jou: een tevreden boer met gezonde dieren. Dat is waar we het iedere dag voor doen.

Samen sterk

Boeren kennen ons. En wij kennen boeren. En daar maken we handig gebruik van! Als boeren, dierenartsen of loonwerkers elkaar kunnen helpen, brengen wij ze graag in contact. Daar wordt iedereen beter van.  Een krachtig, regionaal netwerk met korte lijnen. Want samen staan we sterk.

Detail - verkleind 2.jpg
Voertuig verkleind 16_ final.png

Eigen transport

Persoonlijk contact, dat vinden we belangrijk. Met ons eigen wagenpark en vaste chauffeurs kun je rekenen op een vertrouwd gezicht. Iemand die de weg op je bedrijf kent en weet wat er speelt. En ondersteunt waar het nodig is. Zodat jij vooral kan blijven doen wat belangrijk is: zorgen voor je vee.

7ca9a83b-3113-442d-80d5-1ca8974223ca.jpg

Ruud Mulders

Verkoop

Bij Mulders Oudenbosch stellen we zelf onze voeders samen. Recepten zijn tot in detail uitgebalanceerd op basis van wat jouw vee nodig heeft.