Vooruit met de geit

Een gezonde geit is altijd ons uitgangspunt. En gezonde dieren produceren gemakkelijk veel melk. Onze focus daarbij ligt op maximale drogestof opname van het eigen ruwvoer. En we vullen aan met maatwerkvoeders. Onze geitenspecialisten zetten altijd een stap extra. In de stal, op het veld of bij jou aan de keukentafel. 

En daar ligt onze kracht. Want Mulders Oudenbosch is niet alleen maar leverancier. We helpen je op alle vlakken graag vooruit.

Voeding

Bij Mulders Oudenbosch stellen we zelf onze voeders samen. Recepten zijn tot in detail uitgebalanceerd op basis van wat jouw geiten nodig hebben. Ons voer is opgebouwd uit eerlijke en zuivere grondstoffen. Deze samenstellingen zijn constant en transparant. Dit betekent: iedere levering hetzelfde voer. Wat goed is, is goed en jij weet precies wat je jouw geiten dagelijks voorschotelt. Tijdens de drachtperiode, voor een goede start van je lammeren en voor duurmelkers. Alles in de juiste balans.

Geiten voeding verkleind.png
Detail product - verkleind 1.jpg

Ruwvoer

Smakelijk en fris ruwvoer. Dé basis voor gezonde geiten. Onze ruwvoerspecialist neemt samen met jou de rassenkeuze, bemesting en het juiste oogstmoment door. 

 

Stal strooisel

Houtzaagsel, houtvezel of vlas. Voor een aangenaam en hygiënisch verblijf. Want naast goed eten, wil een koe ook goed rusten. Het stalstrooisel van Mulders Oudenbosch ligt zacht, biedt warmte, houdt de klauwen droog en beschermt de huid. Alles voor een comfortabel verblijf.

Laden en Lossen - verkleind 8.jpg

"Korte lijnen en direct contact, daarom doe ík zaken met Mulders Oudenbosch."

Jasper de Hoon

Melkgeitenhouder

Voertuigen - verkleind 12.jpg

Bijproducten

tarwegistconcentraat.jpg

Bierbostel

Schermafbeelding 2021-12-10 om 15.38.56.png

Tarwegist-concentraat

perspulp.jpg

Perspulp

maisgluten.jpg

Maisgluten

Schermafbeelding 2021-12-10 om 15.44.32.png

Aardappel persvezels

Vol kracht en overtuiging

icon-1929.svg

Sinds 1929

icon-mengvoer-op-maat.svg

Mengvoer op maat

icon-goudeerlijk-advies.svg

Goudeerlijk advies

icon-brengt-boeren-samen.svg

Brengt boeren samen

icon-eigen-bulktransport.svg

Eigen bulktransport

dirkjanvonk-geiten.jpeg

Dirk-Jan Vonk

Bedrijfsadviseur geiten

Bij Mulders Oudenbosch stellen we zelf onze voeders samen. Recepten zijn tot in detail uitgebalanceerd op basis van wat jouw vee nodig heeft.